Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Baza D, SIA

Liginišķu 26p, Daugavpils, LV-5415
Mēbeles, tirdzniecība, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma , iebūvētās virtuves, guļamistabas iekārtas,, Mēbeļu tirdzniecība Daugavpilī, korpusa mēbeļu izgatavošana , mēbeļu izgatavošana Daugavpilī.

ASNAG Furniture, SIA

Bērzkalne, Balvu 2a, Bērzkalnes pagasts, Balvu nov., LV-4590
Galdnieku darbi, galdnieks, galdniecība Balvos, mēbeļu ražotāji Latvijā, mēbeles pēc pasūtījuma , mēbeles, mēbeļu izgatavošana , priekšnama mēbeles uz pasūtījuma , vannas istabas mēbeles pēc pasūtījuma

G-Mēbeles, SIA

Baldones 1, Rīga LV-1007
Mēbeles, mēbeļu izgatavošana , mēbeļu ražošana, mēbeles mājai, mēbeles skolai, mēbeles birojam, mēbeles, izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma , iebūvējamie skapji, iebūvējamo skapju sistēmas, mēbeļu projekta

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Mēbeļu izgatavošana uz pasūtījumu, mēbeles pēc pasūtījuma , mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma , mēbeles, pēc pasūtījuma , biroja mēbeles pēc pasūtījuma , biroja mēbeļu izgatavošana , bērnu mēbeles pēc pasūtījuma

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Galdniecība Rīgā, koka mēbeļu ražošana, masīvkoka mēbeļu ražošana, korpusa mēbeļu ražošana, ekskluzīvu, izgatavošana , bīdāmās durvis, mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma , mēbeļu ražošana pēc pasūtījuma .

Sencis, SIA, Latvijā ražotas dizaina mēbeles

Celtniecības 18, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
pasūtījuma , mīksto mēbeļu ražošana, ekskluzīvas mēbeles, mēbeļu eksports, atpūtas krēsli, atpūtas krēsli, ar kāju balstu, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma , Latvijā ražoti dīvāni.

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
ražošana, dizains, mēbeļu dizains, pēc individuāla pasūtījuma , interjera dizains, dizainera, pasūtījuma , ekskluzīvi koka darbi, ekskluzīvu mēbeļu ražotne, cēlkoks, mēbeles pēc individuāla

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
, metāla galda kājas, nojumes, metāla nojume, garāžu vārti, metāla garāžu durvis, metālizstrādājumi pēc , individuāla pasūtījuma , uz pasūtījuma metāla izstrādājumi, Furnitūra, mēbeļu furnitūra Liepājā, virtuves

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
, matrači pēc pasūtījuma , matrači uz pasūtījuma , matraču izgatavošana pēc klienta vēlmēm, matraču izgatavošana , ražoti matrači, mīksto mēbeļu ražošana pēc pasūtījuma , mēbeles, mēbeļu izgatavošana , mēbeles ražošana

Voldemārs Brokāns, kokapstrādes restaurācijas darbnīca - galdniecība

Vējstūru 28, Rīga LV-1063
, koka logi, ozolkoka mēbeles, mēbeles no riekstu koka, koka logu izgatavošana , pēc individuāla pasūtījuma , Mēbeles uz pasūtījuma , lamināta, finierēšanas pakalpojumi, restaurācijas darbi.

Mēbeļu salons SIA Salons Arka, Biroja mēbeles internetā

Valguma 10, Rīga, LV-1048
pasūtījuma , Galdu izgatavošana , Kabinetu mēbeles, Mēbeles pēc pieprasījuma, Mēbeles pēc pasūtījuma , Koka, mēbeles, Mēbeļu tirdzniecība Rīgā, Biroja mēbeles Rīgā, Garderobes skapji Rīgā, Metāla mēbeles Rīgā,

Uhh Design, SIA

Biķernieku 23, Rīga LV-1039
pasūtījuma , specializētās durvis, finierētas durvis, laminētas durvis., Iebūvējamie skapji, iebūvējamo skapju izgatavošana , izgatavošana , Iebūvējamie skapji pēc pasūtījuma .

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
HouseStudio, individuāli risinājumi, mēbeles pēc pasūtījuma , iebūvējamas mēbeles uz pasūtījumu, mēbeles, pēc izmēriem, pēc klienta izmēriem, pēc individuāliem izmēriem.

Ligna, SIA

Meijermuiža , Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4101
individuāla pasūtījuma , piegāde, uzmērīšana, uzstādīšana, izgatavošana objektā, līstes, grīdlīstes,, kleides, koka izstrādājumu izgatavošana   pēc individuāla pasūtijuma.

GE Woodworks, Lejas Ozoli, SIA

"Lejas Ozoli" , Vaives pagasts, Cēsu nov., LV-4136
uzstādīšana, Pēc pasūtījuma izgatavoti virtuves skapīši, Iekštelpu un āra mēbeles pēc pasūtījuma , Augstas, izgatavošana Latvija, Koka mēbeļu pasūtīšana Cēsis, profesionāls galdnieks, profesionāla galdnieka konsultācija

WoodHeart, SIA

"Mildas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4201
dizains, individuālie risinājumi, mēbeles uz pasūtījuma , galdniecības pakalpojumi, galdniecība, koka, mēbeļu restaurācija, atjaunošana.

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.