Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

PL Logistics, SIA

Bajāru 22, Rīga LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

SKV Group, SIA, Lāzergriešana

"Ezīši" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
CNC metālapstrāde pēc individuāla pasūtījuma:

LĀZERGRIEŠANA:

✓ Strukturālas detaļas ✓ Metāla profili ✓ Caurules

CNC LOCĪŠANA:

✓ Metāla līstes ✓ Metāla profili ✓ Cauruļu locīšana

METINĀŠANA:

✓ Augstas kvalitātes metināšana ✓ TIG MAG ✓ MAG

RASĒŠANA:

✓ Tāmes sastādīšana 2 dienu laikā ✓ Ražošanas izmaksas ✓ Testa paraugs ✓ Preces kvalitātes atbilstības specifikācija

 

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63b, Rīga, LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

AG Wood, SIA

Pils 13a, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi: ✓ Melnā tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija CNC lāzergriešana ✓ Metāla konstrukciju savienojumi ✓ Metāla izstrādājumu un detaļu lāzergriešana ✓ Metināto konstrukciju izgatavošana ✓ Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbagaldiem ✓ Metāla detaļu ražošana vairumā ✓ Lokšņu materiālu lāzergriešana ✓ Metāla dizaina elementu ražošana ✓ Metāla apstrāde pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla detaļu locīšana ✓ MIG MAG metināšana ✓ TIG metināšana

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Torex Group, SIA - METĀLA UN ISTABAS DURVJU SALONS TOREX

Vienības gatve 51, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ Durvju remonts ✓ Durvju regulēšana ✓ Durvju uzstādīšana ✓ Furnitūras maiņa ✓ Insektu sietu uzstādīšana ✓ Nestandarta risinājumi ✓ Plašs rokturu un eņģu klāsts ✓ Dzīvokļa metāla durvis ✓ Metāla durvis privātmājai ✓ Dzīvokļa istabas durvis ✓ Istabas durvis privātmājai ✓ Metāla Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Istabas Durvis Pēc Pasūtījuma ✓ Metāla Durvis Domani 100 ✓ Metāla Durvis Diamond ✓ Metāla Durvis Snegir Cottage ✓ Metāla Durvis Snegir PRO ✓ Metāla Durvis Snegir 60 ✓ Metāla Durvis Snegir 55 ✓ Metāla Durvis Snegir 45 ✓ Metāla Durvis Snegir 20 ✓ Metāla Durvis Professor 4+ ✓ Metāla Durvis Ultimatum Next ✓ Metāla Durvis Ultimatum ✓ Metāla Durvis Super Omega PRO ✓ Metāla Durvis Super Omega - 100 ✓ Metāla Durvis Delta PRO ✓ Metāla Durvis Delta 100 ✓ Metāla Durvis Delta M ✓ Metāla Durvis Х - sērija ✓ Istabas durvis Levita ✓ Istabas durvis Bianca ✓ Istabas durvis Matrix ✓ Istabas durvis Diva ✓ Istabas durvis Crystal ✓ Istabas durvis Muza

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti